Geef deze feestdagen Brandt & Levie cadeau

Een goed cadeau vinden voor je collega’s, vrienden of familie blijft een moeilijke taak. Gelukkig kunnen we de cadeau- en keuzestress flink verminderen met het Brandt & Levie-charcuteriepakket. In een luxe doos vind je een droge worst van wild zwijn en hazelnoot, en een droge worst van blauwe kaas en spar die we samen met Michelinchef Jonnie Boer ontwikkelden. Daarnaast stoppen we er ook een potje rillettes in, een stuk pancetta van 150 gram én zeep gemaakt van ons varkensvet.

Voor de gulle gevers hebben we een groter charcuteriepakket in een houten kistje waarin nog drie extra verschillende droge worsten en de Brandt & Levie-snijplank aan zijn toegevoegd.

Koop het Brandt & Levie-cadeaupakket in ons Slagerijtje of bestel de pakketten per mail met NAW-gegevens via bestel@brandtenlevie.nl.