Bezoek ons slagerijtje in de Houthavens

Eet je graag bacon bij het ontbijt of zou je voor je borrel of feestje graag droge worst willen serveren? Of misschien wil je wel porchetta in de oven roosteren voor als je vrienden of familie bij je komen eten. Je dagelijkse boodschappen doe je ook bij Brandt & Levie.

In de Houthavens kan je van maandag tot en met zaterdag ons Slagerijtje bezoeken voor al onze droge en verse worsten, maar ook voor onze droge en bereide vleeswaren zoals pancetta, leverworst, pulled pork en paté. Allemaal gemaakt van goed gehouden Nederlands varken.

Naast ons assortiment kan je hier ook terecht voor onze zeepjes, snijplanken, het Brandt & Levie-cadeaupakket en De Worst Story —dit boek vertelt het verhaal van Brandt & Levie, leert je om zelf worst te maken, en biedt meer dan honderd recepten om met worst te koken.

Aan de Archangelkade nummer 9 maken onze vakmensen de charcuterie en bedenken we ook nieuwe recepten. Bij een bezoek aan ons slagerijtje kom je daardoor ook meteen in het hart van ons bedrijf.  Pak dus je fiets en boodschappentas en kom naar de Houthavens!