Nieuws | Brandt & Levie

NIEUWS

We zijn dol op varken en wild van zwijn

We zijn dol op varken en wild van zwijn

De droge worst van wild zwijn en hazelnoot is verkrijgbaar in onze slagerij, bij een van onze verkooppunten, op de ZuiderMRKT én in onze webshop.

Proef vandaag nog onze truffelworst

Proef vandaag nog onze truffelworst

Het zoeken naar het beste truffelrecept heeft voor ons wat voeten in de aarde gehad, maar voor de komende maanden is het heerlijke eindresultaat verkrijgbaar: truffelworst gemaakt van goed gehouden Nederlands varken én echte truffel.

Zo maak je dit linzengerecht voor bij pompoenworst

Zo maak je dit linzengerecht voor bij pompoenworst

De verse worst met pompoen en hazelnoot is nu tot eind december verkrijgbaar in onze webshop.

We serveren onze charcuterie en hotdogs tijdens ADE

We serveren onze charcuterie en hotdogs tijdens ADE

The Food Stage is een tijdelijk restaurant annex street food bar van de Melkweg en The Food Line-up.

Dit is de ideale herfstworst

Dit is de ideale herfstworst

Onze verse worst met pompoen en hazelnoot is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop, slagerij, op de ZuiderMRKT en via onze verkooppunten.

Puree van knolselderij en geblakerde prei

Puree van knolselderij en geblakerde prei

De in piment d’Espelette, lautrec knoflook en oregano gemarineerde speklappen zijn verkrijgbaar in onze slagerij en op de ZuiderMRKT.

Proef Alleen Zout

Proef Alleen Zout

De nieuwste tijdelijke smaak droge worst is misschien wel de lekkerste ooit

Het zomeravondgesprek tussen Samuel en Jet 

Het zomeravondgesprek tussen Samuel en Jet 

NRC Handelsblad organiseerde een zomeravondgesprek tussen mede-oprichter Samuel Levie en foodschrijfster Jet van Nieuwkerk

Koop nu de Brandt & Levie BBQworsten

Koop nu de Brandt & Levie BBQworsten

Maak kans op de WORST BBQ EVER voor 10 personen.

Zo maak je een typisch Italiaanse ribollita

Zo maak je een typisch Italiaanse ribollita

Warm jezelf op met deze Toscaanse soep met bonen en brood

Maak deze caponata alla Calabrese

Maak deze caponata alla Calabrese

Caponata vindt haar oorsprong in Sicilië, maar deze Calabrese versie is nog beter voor bij onze tijdelijkse smaak verse worst

Maak deze mezze voor bij de droge worst

Maak deze mezze voor bij de droge worst

Onze droge worst met amandel en ras el hanout is tijdelijk verkrijgbaar in onze slagerij, op de ZuiderMRKT en bij onze verkooppunten.

Proef onze verse worst met dragon en kappertjes

Proef onze verse worst met dragon en kappertjes

Deze verse worst met dragon en kappertjes is tot eind september verkrijgbaar in ons Slagerijtje, op de zuiderMRKT of bij een van onze verkooppunten.

Maak deze auberginespread

Maak deze auberginespread

Heerlijke mezze van Nadia en Merijns nieuwste kookboek ‘SOUQ: een tafel vol mezze’.

Proef Zuid-Italië

Proef Zuid-Italië

Onze tijdelijke smaak Calabrese is verkrijgbaar in ons Slagerijtje, op de ZuiderMRKT of bij een van onze verkooppunten.

WORD DE 'WORST' FAN EN BLIJF OP DE HOOGTE

Website door Roel Oortgiesen