NIEUWS

Win een diner voor twee bij Rijks®

Win een diner voor twee bij Rijks®

Om Goatober in stijl af te sluiten geven we een diner voor twee weg bij RIJKS® restaurant. Waar wacht je nog op?!

Geitenbokjes, Goatober en Bokworst

Geitenbokjes, Goatober en Bokworst

Ooit al eens nagedacht over wat er gebeurt met de geitenbok? Lees het hier en kom meteen te weten waarom deze maand ‘Goatober’ is gedoopt.

Recept voor laos chaos

Recept voor laos chaos

Met dit recept maken we de chaos compleet, met onze verse Laos worst.

Vacature: Inpakker

Vacature: Inpakker

Wij zoeken een echte teamspeler op de inpak afdeling in onze slagerij. Ben jij diegene die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog.

Reisverslag: Roadtrip Italië

Reisverslag: Roadtrip Italië

Benieuwd naar wat wij vorige week in Italië hebben gedaan? Hier vind je een kort verslag van onze roadtrip.

Kruidige zoete aardappelsalade met Ras el Hanout worst

Kruidige zoete aardappelsalade met Ras el Hanout worst

Maak deze kruidige salade met zoete aardappel en onze tijdelijke worst met Ras el Hanout en amandel. In een handomdraai tover je een salade op tafel waar menig hart sneller van gaat kloppen.

Transparantie in de keten

Transparantie in de keten

Om vlees te eten moet je een dier doden. Bij Brandt & Levie zijn we ons daar zeer bewust van. Wil je weten waar onze varkens vandaan komen en waar ze worden geslacht? Lees dan verder.

Een visuele gids voor het maken van Brabantse worstenbroodjes

Een visuele gids voor het maken van Brabantse worstenbroodjes

Het zijn niet de gezondste dingen in het leven, maar wat zou het leven zijn zonder?

Maak eigenhandig de Brandt & Levie signature hotdogsauzen

Maak eigenhandig de Brandt & Levie signature hotdogsauzen

Mocht je in de verleiding komen om in de supermarkt naar saus te grijpen – doe het niet.

Word jij onze nieuwe marketing stagiair?

Word jij onze nieuwe marketing stagiair?

Ben jij een echte foodie en lijkt het je leuk om het marketingteam te ondersteunen bij het uitbouwen van ons merk? Zowel nationaal als internationaal? Grijp dan nu je kans.

Brandt & Levie presenteert op Moederdag: The Worst Mother’s Day

Brandt & Levie presenteert op Moederdag: The Worst Mother’s Day

Leg je moeder in de watten met worst dit jaar. Een workshop verse worst, Mama-bier, charcuterie, een etentje en een goodiebag.

Tijdelijk verkrijgbaar: worst met verse dragon en mosterdzaad

Tijdelijk verkrijgbaar: worst met verse dragon en mosterdzaad

Verse dragon en mosterdzaad zijn twee heftige smaken die elkaar ongelofelijk mooi versterken. Dat proef je in onze nieuwe tijdelijke smaak verse worst die zich het best laat omschrijven als fris en peperig.

Deze aspergerisotto met ham en verse doperwten maakt je dag

Deze aspergerisotto met ham en verse doperwten maakt je dag

In Nederland eten we asperges meestal gekookt, maar van de grill of barbecue zijn ze misschien wel nog lekkerder.

De beste oregano ter wereld bloeit op oude lavagrond en zit in deze worst

De beste oregano ter wereld bloeit op oude lavagrond en zit in deze worst

De allerbeste wilde oregano ter wereld groeit op oude lavagrond, wordt met veel zorg geplukt, gesneden en gedroogd en zit in deze worst.

Waarom je onze verse worst met amandel en ras el hanout niet wil missen

Waarom je onze verse worst met amandel en ras el hanout niet wil missen

Ras el hanout betekent letterlijk het ‘beste van de winkel’: een mengeling van de allerbeste specerijen. De perfecte samenstelling leerde Geert samen met Iwan Driessen (Rotisserie Rijsel) maken toen zij samen in de keuken stonden.

Trek een welverdiend biertje open en serveer: Toad in the Hole

Trek een welverdiend biertje open en serveer: Toad in the Hole

Wij hebben worstenbroodjes, Engeland heeft al sinds de achttiende eeuw Toad in the Hole.

Jean Beddington: ‘Sunday roast is de lekkerste en meest duurzame maaltijd van Engeland’

Jean Beddington: ‘Sunday roast is de lekkerste en meest duurzame maaltijd van Engeland’

Op 22 april kookt chef-kok Jean Beddington een Sunday roast in ons atelier. Hier vertelt ze over de Engelse eettraditie, wat Nederlanders ervan kunnen leren en waarom je dit evenement voor geen geld wil missen.

Hoe je pasta met worstvlees maakt, volgens een echte Italiaan

Hoe je pasta met worstvlees maakt, volgens een echte Italiaan

Leonardo Pacenti is chef en mede-eigenaar van Toscanini en een rasechte Italiaan: ‘Gooi alsjeblieft geen berg rucola op je bord’.

Maak Toscanini’s orecchiette alla pugliese met porciniworst, voor het te laat is

Maak Toscanini’s orecchiette alla pugliese met porciniworst, voor het te laat is

Leonardo Pacenti, chef en mede-eigenaar van Toscanini, toont hoe je met worstvlees de allerlekkerste pasta maakt.

Maak eens een pantosti met droge worst

Maak eens een pantosti met droge worst

Op een katerige zondagochtend is een tosti met droge chiliworst, gewikkeld in gerookt spek, de allerbeste remedie.

Goed nieuws: varkensvet staat in de top 10 voedzaam eten

Goed nieuws: varkensvet staat in de top 10 voedzaam eten

BBC-wetenschappers stelden een top 100 van meest voedzame etenswaren samen. Helemaal bovenaan, tussen bietenblad, pompoenpitten en chiazaad in, pronkt het vet van het varken.

Bereid je voor op het paasweekend met Bloody Mary’s en Samuel Levie’s English Breakfast

Bereid je voor op het paasweekend met Bloody Mary’s en Samuel Levie’s English Breakfast

Je paasboodschappen doen hoeft niet saai te zijn. Koop je dagverse eitjes en vlees bij ons, en geniet ondertussen van een English Breakfast van jewelste.

Tover je oud brood en restjes groenten om tot ribollita met pancetta

Tover je oud brood en restjes groenten om tot ribollita met pancetta

Na een dag werken is er niks beter dan een dampend bord Toscaanse soep.

‘Om het slagersvak in stand te houden, moeten we over landsgrenzen heen met elkaar samenwerken’

‘Om het slagersvak in stand te houden, moeten we over landsgrenzen heen met elkaar samenwerken’

We ontwikkelden een droge worst met Belgisch topslager Hendrik Dierendonck. Hier spreken we hem over vlees verkopen (en weigeren te verkopen) aan sterrenchefs, dierenwelzijn, je land terugproeven in je vlees en waarom het Vlaamse ‘beenhouwer’ zoveel beter bij ons vak past dan het woord ‘slager’.

De perfecte biersnack: Scotch eggs met worstvlees

De perfecte biersnack: Scotch eggs met worstvlees

Deze bruingebakken bonken – worstvlees gevuld met een perfect gekookt eitje – zijn Samuel Levie’s favoriete Engelse barsnack.

Waan je bij Choux met dit recept voor bij onze worst

Waan je bij Choux met dit recept voor bij onze worst

Merijn van Berlo dook de keuken van in met onze verse worst met gebakken appeltjes en peper. Maak zijn gerecht nu het nog kan: deze tijdelijke smaak is nog tot eind maart verkrijgbaar.

Butchers Collab: het beste van België en Nederland in één worst

Butchers Collab: het beste van België en Nederland in één worst

We sloegen de handen ineen met de bekendste en meest rock ‘n roll slager van België: Hendrik Dierendonck.

Rotterdam en Amsterdam komen samen in deze Chinese bao-broodjes

Rotterdam en Amsterdam komen samen in deze Chinese bao-broodjes

Rotterdammers Marnix Benschop en Alexander Wong komen op 17 februari bij ons in de Houthavens koken. Hier delen ze hun recept voor huisgemaakte bao-broodjes met ons varkensvlees.

Plaatjes van genietende varkens in de eerste zon

Plaatjes van genietende varkens in de eerste zon

Hoewel varkens volgens de wet ‘staldieren’ zijn, biedt onze varkensboer bij boerderij Den Elshorst hen alle vrijheid en ruimte om naar buiten te gaan en hun natuurlijk gedrag te vertonen.

Maak met worstvlees gevulde pompoen

Maak met worstvlees gevulde pompoen

Een belachelijk simpel maar overheerlijk recept.

Zo maak je zuurkool die schittert in haar eenvoud

Zo maak je zuurkool die schittert in haar eenvoud

Zuurkool met ananas of, erger nog: banaan? Nee hoor, bij zuurkool hoort hooguit een appeltje.

Winterworst met porcini en rozemarijn

Winterworst met porcini en rozemarijn

Een winter zonder gedroogd eekhoorntjesbrood is een winter niet geleefd.

Proef de nostalgie van hete bliksem in onze nieuwste worst

Proef de nostalgie van hete bliksem in onze nieuwste worst

Deze klassieker met gebakken appeltjes en een royale hoeveelheid zwarte peper haalt je dwars door de koude winterdagen.

Maak stamppot met palmkool voor bij onze rookworst

Maak stamppot met palmkool voor bij onze rookworst

Een goede rookworst verdient het om veel en vaak gegeten te worden.

We zijn dol op varken en wild van zwijn

We zijn dol op varken en wild van zwijn

De droge worst van wild zwijn en hazelnoot is verkrijgbaar in onze slagerij, bij een van onze verkooppunten, op de ZuiderMRKT én in onze webshop.

Proef vandaag nog onze truffelworst

Proef vandaag nog onze truffelworst

Het zoeken naar het beste truffelrecept heeft voor ons wat voeten in de aarde gehad, maar voor de komende maanden is het heerlijke eindresultaat verkrijgbaar: truffelworst gemaakt van goed gehouden Nederlands varken én echte truffel.

Zo maak je dit linzengerecht voor bij pompoenworst

Zo maak je dit linzengerecht voor bij pompoenworst

De verse worst met pompoen en hazelnoot is nu tot eind december verkrijgbaar in onze webshop.

We serveren onze charcuterie en hotdogs tijdens ADE

We serveren onze charcuterie en hotdogs tijdens ADE

The Food Stage is een tijdelijk restaurant annex street food bar van de Melkweg en The Food Line-up.

Dit is de ideale herfstworst

Dit is de ideale herfstworst

Onze verse worst met pompoen en hazelnoot is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop, slagerij, op de ZuiderMRKT en via onze verkooppunten.

Puree van knolselderij en geblakerde prei

Puree van knolselderij en geblakerde prei

De in piment d’Espelette, lautrec knoflook en oregano gemarineerde speklappen zijn verkrijgbaar in onze slagerij en op de ZuiderMRKT.

Proef Alleen Zout

Proef Alleen Zout

De nieuwste tijdelijke smaak droge worst is misschien wel de lekkerste ooit

Het zomeravondgesprek tussen Samuel en Jet 

Het zomeravondgesprek tussen Samuel en Jet 

NRC Handelsblad organiseerde een zomeravondgesprek tussen mede-oprichter Samuel Levie en foodschrijfster Jet van Nieuwkerk

Koop nu de Brandt & Levie BBQworsten

Koop nu de Brandt & Levie BBQworsten

Maak kans op de WORST BBQ EVER voor 10 personen.

Zo maak je een typisch Italiaanse ribollita

Zo maak je een typisch Italiaanse ribollita

Warm jezelf op met deze Toscaanse soep met bonen en brood

Maak deze caponata alla Calabrese

Maak deze caponata alla Calabrese

Caponata vindt haar oorsprong in Sicilië, maar deze Calabrese versie is nog beter voor bij onze tijdelijkse smaak verse worst

Maak deze mezze voor bij de droge worst

Maak deze mezze voor bij de droge worst

Onze droge worst met amandel en ras el hanout is tijdelijk verkrijgbaar in onze slagerij, op de ZuiderMRKT en bij onze verkooppunten.

Proef onze verse worst met dragon en kappertjes

Proef onze verse worst met dragon en kappertjes

Deze verse worst met dragon en kappertjes is tot eind september verkrijgbaar in ons Slagerijtje, op de zuiderMRKT of bij een van onze verkooppunten.

Maak deze auberginespread

Maak deze auberginespread

Heerlijke mezze van Nadia en Merijns nieuwste kookboek ‘SOUQ: een tafel vol mezze’.

Munchies Nederland interviewde ons: ‘De buitenwereld ziet niet hoe hard je ervoor werkt’

Munchies Nederland interviewde ons: ‘De buitenwereld ziet niet hoe hard je ervoor werkt’

Munchies Nederland schoof aan bij een van onze wekelijkse vergaderingsetentje, om te praten over werken met je beste vrienden, ‘die gasten van de worst’ zijn, en waarom we vinden dat eten niet alleen buiten de stad geproduceerd moet worden.

Proef Zuid-Italië

Proef Zuid-Italië

Onze tijdelijke smaak Calabrese is verkrijgbaar in ons Slagerijtje, op de ZuiderMRKT of bij een van onze verkooppunten.

WORD WORST FAN EN BLIJF OP DE HOOGTE

Website door Roel Oortgiesen