10.000 blikken voor de voedselbank!

Een fantastische donatie met dank aan jullie allemaal

We begonnen ons SNERT avontuur in november. We wilden de lekkerste ingeblikte erwtensoep van Nederland maken en iedereen laten zien dat eten uit blik ook heel lekker kan zijn. We hadden een kleine eerste batch, een missie en een belofte de voedselbank te sponsoren. Dat was niet aan dovemans oren gericht. De soep was niet aan te slepen en de donatie aan de Voedselbank bleef maar groeien. Meer en meer mensen wilden aan de actie meewerken en met trots waren onze blikken inclusief donatie terug te vinden in menig kerstpakket. 

Gister was het eindelijk zover en hebben we 10.000 blikken bij Voedselbank Amsterdam langsgebracht. En niet zomaar 10.000 blikken, maar de allereerste batch van onze nieuwe soep! Een vegan soep met Friese woudbonen, tomaat en olijfolie. Binnenkort ook in de winkel, maar voor nu een exclusieve primeur voor de voedselbank. Voedselbank Amsterdam was ontzettend blij met de donatie, want nog steeds kampen zij met 45% meer vraag van mensen die hulp nodig hebben. Wil jij de voedselbank helpen? Ga naar voedselbankennederland.nl.

Bij dezen ronden we onze voedselbankactie af. We danken jullie allemaal voor je bijdrage en in het bijzonder STACH, Deliveroo, Vermaat, Semifest en We Are Out Of Office!

Website door Roel Oortgiesen