Brandt & Levie BBQworsten

We hebben iets nieuws voor op de braai

We willen mensen inspireren minder vlees en beter vlees te eten. Daarvoor maken we onze worsten uitsluitend van goed gehouden Nederlands varken dat we krijgen van bekende boeren. Vanaf nu bieden we drie smaken worst die speciaal gemaakt zijn voor op de braai: de Brandt & Levie BBQworsten.

Kleine worsten van 80 gram die perfect zijn voor op de barbecue, maar ook voor in de (grill)pan. Verkrijgbaar in drie smaken.

Tijm en nootmuskaat – naturel

De worst die iedereen lekker vindt, jong en oud. Deze klassieke chipolata met gestoofde ui en tijm is naturel van smaak en daardoor goed te combineren met verschillende garnituren. Wat dacht je van een salade met gebarbecuede Hollandse groenten en eigengemaakte ‘hot sauce’?

Cayenne en chipotle – pittig

Als die hittegolf niet deze kant opkomt, moeten we hem zelf maar creëren. Deze BBQworst is pittig en rokerig dankzij de verschillende pepers. Serveer hem met een frisse komkommersalade met munt en dille en een verkoelend biertje om weer een beetje op adem te komen.

Bieslook en dragon – fris

Een BBQworst om van te houden: gekruid met verse bieslook en dragon. Serveer de worst met knapperig stokbrood, een klassieke aardappelsalade en een tuinbonensalade met haricot verts.

Win de WORST BBQ EVER

Doe mee en maak kans op een geheel verzorgde BBQ voor 10 personen. Post een foto van jouw ultieme BBQmoment met onze worst op Facebook of Instagram. Tag @brandtenlevie en gebruik #WORSTBBQ om kans te maken op deze geweldige dag.

Tijdens de Worst BBQ Ever krijgen jij en al je vrienden een rondleiding door ons bedrijf, ga je zelf worst maken en verzorgen we een waanzinnige barbecue.

Deze actie loopt tot 30 september 2017.

02/08/2017

Nu verkrijgbaar
De BBQworsten zijn nu verkrijgbaar in onze webshop, in de slagerij in de Houthavens, op de ZuiderMRKT, of bij een van onze verkooppunten.

Website door Roel Oortgiesen