The Worst Mother’s Day

Vier Moederdag bij ons met een workshop verse worst, MAMA bier en een goodiebag vol verrassingen voor je allerliefste moeder

Elk jaar opnieuw neem je jezelf voor om je moeder voor Moederdag een doordacht cadeau te geven omdat ze de leukste en liefste vrouw ter wereld is. Maar wanneer klassiekers als een ontbijt op bed, een bos bloemen, een verwenpakket met zeep en een mok met haar hoofd erop de revue gepasseerd zijn, blijkt het soms lastig om iets origineels te bedenken.

 

Stop met brainstormen! Wij hebben de ideale Moederdag-verrassing voor je. Op zondag 13 mei organiseren wij The Worst Mother’s Day: een middag vol charcuterie, het Mama-bier van Oedipus* en – uiteraard – een workshop verse worst. Jullie krijgen eerst een rondleiding door onze slagerij, zodat je meer te weten komt over onze werkwijzen en visies. Vervolgens ga je zelf aan de slag: onder begeleiding maal je vlees, verzamel je kruiden voor je eigen receptuur en maak je zelf echte verse worst. Als afsluiter is er een etentje.

Iedereen – moeders én kinderen – krijgt de zelfgemaakte worsten aan het einde van de workshop mee naar huis. Dat zijn er ongeveer 8 à 9. En omdat het natuurlijk hun dag is, voorzien we voor alle moeders ook een goodiebag vol cadeautjes.

 

We beginnen de workshop om 12:00 uur. Kosten zijn €75 per persoon. Mail naar atelier@brandtenlevie.nl voor meer informatie.

Er zijn maar 16 plekjes beschikbaar voor dit evenement, dus bel gauw je eventuele broers en zussen en reserveer je plek via deze link.

 

*Er zal ook wijn, fris, koffie en thee beschikbaar zijn.

Extra informatie:
-Zondagmiddag, 13 mei 2018
-Duur: 3,5 uur
-Start: 12:00 uur
-Kosten € 75,- per persoon

Website door Roel Oortgiesen