Vacature: Marketing stagiair

Ben jij een echte foodie en lijkt het je leuk om van alle facetten van marketing en communicatie wat te leren? Reageer dan en hopelijk kom je ons marketingteam ondersteunen.

Brandt & Levie zet zich dagelijks in om meer en meer mensen te inspireren beter vlees te eten. Dat doen we door de lekkerste worst te maken van uitsluitend goed gehouden varkens. Onze worsten worden door heel Nederland gegeten en ook steeds meer buiten de landsgrenzen.

We zoeken per direct een enthousiast en creatieve marketing stagiair. Het is een meewerkstage, waarbij je je bezighoudt met alle communicatiekanalen, het maken van content en ondersteuning bij productlanceringen, commerciële samenwerkingen en onze webshop. Uiteraard word je meegenomen in zaken als fotografie, verpakkingen en events en eet je iedere dag een heerlijke lunch in de mooiste en meest culinaire worstenmakerij van Nederland.

Je bent

* Open en leergierig
* Uitgesproken
* Gek op social media
* Goed in het schrijven van catchy teksten en dat doe je in vlekkeloos Nederlands
* Sociaal en communicatief sterk
* Creatief in het maken van content
* Een aanpakker die het leuk vindt om op op allerlei manieren te ondersteunen
* Beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden (minimaal 3 dagen per week)

Je hebt HBO- of WO-niveau. Volg je een studie in de richting van food, media, communicatie of journalistiek is dat een pré maar het is geen absolute noodzaak.

Wat bieden wij

* Een plek in ons marketingteam dat nauw samenwerkt met het salesteam
* Goede begeleiding
* Stagecontract
* Stagevergoeding
* Altijd toegang tot de lekkerste worsten van Nederland

Zie jij deze meewerkstage helemaal zitten? Hou je van lekker eten, heb je een zwak voor worst en ben je per direct op zoek naar een stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reageren

Wij zijn benieuwd waarom je stage wilt lopen bij Brandt & Levie. Vertel ons kort en bondig wat je ons hebt te bieden en hoe jij het verschil gaat maken.

Stuur je motivatie naar michelle@brandtenlevie.nl. Hopelijk kunnen we binnenkort samen aan de slag!

Website door Roel Oortgiesen