neem het worstabonnement met chefs job & perry

Op woensdag 5 februari is het weer zover: een gloednieuwe editie van ons worstabonnement komt weer jouw kant op!

De nieuwe box is samengesteld door niet één, maar twee nieuwe curators: chefs Job & Perry. De twee Rotterdammers shinen wekelijks in het 24Kitchen-programma Wat Eten We Vandaag? en zullen nu de inhoud van de nieuwste box samenstellen.

Job heeft zijn sporen verdiend in de keukens van onder meer Herman den Blijker en kookt niet alleen voor de camera’s, maar ook in keukens door heel het land als freelance chef. Perry heeft gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie, maar zijn creativiteit laat hij liever los op gerechten die hij maakt voor 24Kitchen én zijn eigen zaak met Indonesische streetfood: De Toko in Rotterdam.

Speciaal voor jullie hebben Job en Perry bij een van worstabonnementpakketten een gouden wikkel toegevoegd. Met deze gouden wikkel ontvang je een gratis rijsttafel voor 2 personen bij De Toko. Daarnaast hebben ze ook bij een van de pakketten een uniek Job en Perry t-shirt toegevoegd: een Rotterdamse must-have voor elke foodie!

Welke (nieuwe) worsten de twee spraakmakende chefs precies hebben uitgekozen houden we nog even geheim, maar verwacht verfrissende smaken met exotische specerijen.

Het pakket is hier te bestellen tot en met zaterdag 1 februari.

Het abonnement kan op elk moment worden gepauzeerd of stopgezet. Op deze manier heb je alle vrijheid om een keer een pakket over te slaan of te stoppen wanneer het jou uitkomt. Als abonnee ontvang je 1 keer in de twee maanden een box met droge en verse worst en allerlei andere delicatessen. Zo ben je altijd verzekerd van goed vlees bij de borrel of een maaltijd. De inhoud van de box is iedere keer anders. Op deze manier is er altijd iets nieuws te proeven.

22/01/2020

Website door Roel Oortgiesen