we openen een restaurant in amsterdam

Groot nieuws: we gaan een tijdelijk restaurant openen in hartje centrum van Amsterdam en jullie zijn uitgenodigd!

Samen met chef Timo de Beurs (voorheen Gebr. Hartering) en maître Ard Muntjewerf (The Lobby) openen we de deuren van onze pop-up Choucrouterie. Een choucroutewat? Choucroute is Frans voor zuurkool, ons favoriete wintervoer en misschien wel de beste begeleider van een aantal van de producten die we Brandt & Levie maken.

We kennen Ard en Timo nog uit onze tijd in de horeca en nu slaan we de handen ineen om de net gesloten Brasserie Flo voor een maand in een Choucrouterie te transformeren. Er wordt een driegangendiner geserveerd waarin zuurkool en onze worst de hoofdrol spelen.

Uiteraard zijn vegetariërs meer dan welkom en serveren we naast zuurkool ook oesters en charcuterie.

Het restaurant opent op 1 februari en is dan op donderdag, vrijdag en zaterdag open.

We zijn slechts een maand lang open en de eerste week is al bijna volgeboekt, dus reserveer nu het nog kan door te appen of te bellen naar 06-41062231

16/01/2020

Extra informatie
– Pop-up restaurant Choucrouterie
– Adres: Amstelstraat 9 in Amsterdam (voormalig Brasserie Flo)
– Vanaf 1 februari een maand lang open
– Open op donderdag tot en met zaterdag
– Driegangendiner en vegetarian-friendly
– Reserveren kan door te appen of bellen naar: 0641062231

Website door Roel Oortgiesen