Proef Alleen Zout

Dit is misschien wel de lekkerste tijdelijke smaak droge worst

Welke worst vinden we nou zelf het allerlekkerst? Die vraag wordt ons geregeld gesteld. Net zoals bij het hebben van kinderen is het eigenlijk niet toegestaan om een favoriet te hebben. Toch vinden we onze nieuwe tijdelijke smaak droge worst een van de lekkerste worsten uit ons assortiment. Waarom? Omdat bij deze smaak de topkwaliteit van ons vlees het beste naar voren komt.

We gebruiken namelijk uitsluitend vlees van goed gehouden Nederlands varken. We hebben met onze varkensboeren intensief contact en bezoeken de varkens geregeld. Ze krijgen gevarieerd en lokaal voedsel en veel ruimte om zowel binnen als buiten lekker te kunnen wroeten. Zulke varkens hebben een gezond en relaxed leven, waardoor het vlees van optimale kwaliteit is.

Van onze Italiaanse leermeesters leerden we dat als je goed vlees gebruikt, je verder niks nodig hebt. Dat vlees moet je kunnen proeven en in deze worst met Alleen Zout proef je dat het beste. Voor deze worst gebruiken we alleen zeezout uit Trapani, solo sale!

Deze worst is tot eind oktober verkrijgbaar in onze slagerij, op de ZuiderMRKT en bij een van onze verkooppunten. Deze smaak is ontwikkeld tijdens WorstLAB, waar we samen met ons team, bevriende chefs en inspirerende mensen nieuwe recepturen bedenken.

01/09/2017

Website door Roel Oortgiesen