Samuel Levie presenteert: English Breakfast

Bereid je voor op het paasweekend met Bloody Mary’s en een driegangenontbijt

Een krentenbol, wat brood met hagelslag of pindakaas, en in het beste geval een eitje en een glas jus erbij. Zo ziet een ontbijt in Nederland er doorgaans uit. Maar als het aan Samuel Levie ligt, maken we van elk ontbijt een feest. Die instelling kreeg hij mee van zijn Engelse familie.

 

Samuel is geboren in Oxford en verhuisde naar Nederland toen hij drie was. Hij bracht veel van zijn vakanties door bij zijn oma en opa in Engeland, en als er één ding is wat hij mist als hij hier is, zijn het de uitgebreide Engelse ontbijten.

Dus op zaterdag 31 maart kruipt hij achter het fornuis van ons atelier in de Houthavens om voor jullie een écht English Breakfast te maken: een driegangenmenu met eitjes van de Lindenhoff, vlees van ons goed gehouden varken en genoeg Bloody Mary’s, cider en bier om je voor te bereiden op het paasweekend.

 

En een bonus: wie naar het ontbijt komt, kan twee vliegen in één klap slaan. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor het paasontbijt – van bacon en gekookte ham tot dagverse eitjes – zullen in onze de winkel verkrijgbaar zijn. Laat ons eerlijk zijn: dat is toch veel leuker dan jezelf door de gangpaden van een drukke supermarkt of buurtwinkel murwen?

09/03/2018

Details
-Datum: zaterdag 31 maart
-Inlooptijd: tussen 11 en 12u30
-Einde event: 14u30
-Kosten € 22,- per persoon
-Mail naar atelier@brandtenlevie.nl voor meer informatie.

Website door Roel Oortgiesen