Ons Slagerijtje blijft gesloten

In maart hebben we ons Slagerijtje in de Houthavens gesloten vanwege Corona. Inmiddels hebben we besloten om deze sluiting definitief te maken.

In 2015 namen we onze intrek in het pand aan de Archangelkade. Meteen ontstond het plan om hier een slagerij te beginnen. Zo kon iedereen onze producten bij de bron halen en wij direct ons verhaal vertellen. Daarnaast lieten we in die ruimte ons productieproces zien middels een ruit die uitkeek op onze worstmakerij. Zo kwam de hele keten op transparante wijze bij elkaar in dit kleine Slagerijtje.

Met veel plezier hebben we iedereen altijd geholpen en te woord gestaan. Vele vaste gezichten bezochten ons, sommige reden zelfs speciaal een stukje om. Er was ook altijd iets te proeven, van een van onze favorieten of onze nieuwste creatie. Desondanks was het helaas niet druk genoeg om het doorlopend te bemannen. Dat deden we dus met zijn allen. Zowel worstmakers als collega’s op kantoor onderbraken hun werk om klanten te helpen en ons verhaal te vertellen. Nu doen we dat natuurlijk graag maar het haalt iedereen ook steeds uit hun focus.

Daarom hebben we, met pijn in ons hart, besloten om het slagerijtje in de Houthavens definitief te sluiten. Heel jammer, maar het geeft ons de kans om een toffe nieuwe invulling te bedenken voor deze ruimte en ons op andere dingen te focussen. Zoals: nieuwe smaken worst, toffe samenwerking en wie weet, komt er ooit nog een pop-up slagerij! Genoeg ideeën in elk geval. Voor nu kun je onze producten krijgen bij verschillende verkooppunten door heel Nederland, via ons online slagerijtje of we zien je graag op zaterdag op de op de ZuiderMRKT in Amsterdam.

14/08/2020

Website door Roel Oortgiesen