SNERT voor de voedselbank

Iedereen aan de SNERT

Toen wij in november SNERT lanceerden, wilden we niet alleen de lekkerste erwtensoep uit blik produceren, maar we wilden er ook voor zorgen dat die snert door heel Nederland gegeten kon worden. Het icoon van de Hollandse keuken is namelijk van ons allemaal en SNERT is er dan ook voor ons allemaal. Daarom hebben we vanaf begin af aan een actie opgezet om blikken te doneren aan de voedselbank. Zo kan iedereen aan de SNERT! 

Al meer dan 6.000 blikken!

De voedselbank actie werd warm ontvangen. Allereerst was het idee om voor ieder verkocht SNERT-pakket via Deliveroo en STACH een blik te doneren aan Voedselbank Amsterdam. Maar dat werd al snel uitgebreid. Nu doneren we een blik aan Voedselbak Amsterdam voor ieder verkocht SNERT-blik bij STACH, voor ieder verkocht SNERT-pakket via Deliveroo, en voor ieder verkocht item via onze webshop www.snertsoup.com. En dat gaat als een speer, de teller staat momenteel al op een donatie van meer dan 6.000 blikken!

 

Kerstpakketten en losse acties

Naast onze eigen actie werden we verrast door groot enthousiasme van andere partijen die graag mee wilden doen aan onze actie. SNERT zit dit jaar in talloze kerst- en kadopakketten. En veelal inclusief donatie aan de voedselbank. Fantastisch!

Ook zijn er een hoop afnemers die hun eigen acties zijn begonnen. Die donaties worden niet via ons geregeld, maar zo lang ze op een goede plek terecht komen, moedigen wij dat natuurlijk aan. Wij zijn super trots dat iets simpels als een blik snert zoveel lieve acties en reacties teweegbrengt. Hou dat vol! SNERT, van Nederland, voor Nederland. Op naar de 10.000 blikken*!

 

* Eind januari zal de volledige donatie aan Voedselbank Amsterdam worden overgedragen.

18/12/2020

Wil jij graag online SNERT bestellen? Ga dan naar www.snertsoup.com voor orders van maximaal 20 blikken.

Wil je meer bestellen? Neem contact op via info@brandtenlevie.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

Website door Roel Oortgiesen