Vacature: Teamspeler verkoop

(binnen & buiten, fulltime 38u)

Brandt & Levie zet zich dagelijks in om meer en meer mensen te inspireren beter vlees te eten. Dat doen we door de lekkerste worst te maken van uitsluitend goed gehouden varkens. Horeca en speciaalzaken in Nederland, België en Duitsland helpen ons deze mensen te bereiken. Waarom worst? Omdat we gek zijn op worst. Zowel het maken als het eten van droge worst, verse worst, knakworst, leverworst en BBQ worsten. Jij ook?!


Jouw rol in ons bedrijf.

We zijn op zoek naar een talent voor ons verkoopteam. Iemand die graag contact maakt met onze afnemers, dol is op eten en geordend werkt. Je kent geen telefoonangst. De helft van de tijd zul je binnen het bedrijf werkzaam zijn en orders aannemen, verwerken en onze klanten opbellen. De andere helft ben je op pad naar onze afnemers: zowel restaurateurs en chefs als eigenaren en bedrijfsleiders van slagerijen en speciaalzaken. Je werkt in het verkoopteam en werkt nauw samen met marketing en communicatie. De tijd laat het nu niet toe, maar hopelijk gaan we ook weer snel op pad voor presentaties, demonstraties en proeverijen.

Spreekt dit je aan? Lees dan verder en reageer voor 31 oktober 2020 met je motivatie en CV.

 

Wat verwachten we van jou?

> Je zorgt er primair voor dat we als Brandt & Levie goed contact onderhouden met onze afnemers. Door ze te bellen, mailen en te bezoeken. Je bent het aanspreekpunt voor vragen en feedback.
> Je bent verantwoordelijk voor het behouden en uitbreiden van omzet op een duurzame manier bij bestaande afnemers
> Je maakt analyses en gaat daarmee aan de slag.
> Je doet acquisitie en hebt gevoel bij de markten die we bedienen: speciaalzaken en horeca. Je bouwt leads uit tot bestellende afnemers
> Je kunt goed presenteren en een mes vasthouden
> Je weet wat er speelt bij onze afnemers en levert daaruit input voor productontwikkeling.


Onze ideale collega

> Je hebt kennis van lekker eten en houdt van worst.
> Je staat achter onze missie om Nederland beter vlees te laten eten. De mooiste worst komt alleen van goed gehouden varkens.
> Je hebt eerder commercieel werk gedaan, met onze producten gewerkt in horeca of speciaalzaak of hebt een opleiding voor commercieel werk gevolgd.
> Je bent gestructureerd in je werk en zorgt dat zaken afgerond worden. Een dag iets langer doorwerken is dus geen probleem.
> Je kunt de belangen van onze afnemers en onze bedrijfsbelangen goed in balans houden.
> Je bent vriendelijk en professioneel aan de telefoon en niet snel van je stuk gebracht door afnemers. Je kunt nee zeggen en een goede grap vertellen.
> Je denkt graag na over verbeteringen in je werk en voor het bedrijf en voert ze ook door. Je legt de lat telkens weer een stukje hoger.
> Je bent een teamspeler die open communiceert, hulp aanbiedt en om hulp vraagt. Af en toe een kopje koffie halen voor het team en lekkere lunch maken is een must.
> Je bent vlot in de omgang. Op werk verschijnen in jasje met das is (nog) niet wat je wil.
> Onze kernwaarden: verantwoord, kwaliteit, uitgesproken, plezier en samenwerken sluiten allen goed op jou aan.

Lijkt het je wat? Stuur dan vóór 31 oktober 2020 je motivatie en CV naar sollicitatie@brandtenlevie.nl.

 

 

 

Website door Roel Oortgiesen