WERKEN BIJ BRANDT & LEVIE

Ben jij een verkoper met een mooi trackrecord, ervaring in food, heb je sterke ideeën over marketing en hoe jij Brandt & Levie naar een hoger niveau brengt in binnen en buitenland? Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature! Stuur je sollicitatie naar sollicitatie@brandtenlevie.nl

 

Ben je een echte foodie en lijkt het je leuk om het marketingteam te ondersteunen bij het uitbouwen van ons merk? Zowel nationaal als internationaal? We zoeken per direct een marketing stagiair die barst van de creatieve ideeën.

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature? Stuur dan je sollicitatie naar michelle@brandtenlevie.nl

Op zaterdagen staat ons Slagerijtje in de Houthavens bol van de gezelligheid. Er zijn workshops, evenementen en onze winkel is natuurlijk ook open.

Wij zoeken iemand die ons team elke zaterdag van 8u30 tot 18u00 komt versterken. Je helpt winkelende klanten, wordt bij workshops en evenementen ook ingezet voor het uitvoeren van productionele taken.

Ben jij jong en enthousiast? Hou je van lekker eten, heb je een zwak voor worst en ben je op zoek naar een vaste bijbaan? Stuur dan je sollicitatie naar info@brandtenlevie.nl

________________________________________

Wil je graag in onze worstenmakerij werken? Open sollicitaties zijn altijd welkom.

Website door Roel Oortgiesen