Zo Werkt Het

In de webshop kun je ons hele assortiment culinaire worst en vleeswaren van goed gehouden Nederlands varken bestellen. Je kunt een account aanmaken maar ook zonder account een bestelling plaatsen. Vul je winkelmandje en wij gaan voor je aan de slag.

Vakkundig geproduceerd

We ontvangen iedere week hele varkens van onze boeren en verwaarden die van kop tot kont. Al onze varkens zijn goed gehouden en van Nederlandse bodem. We produceren alles vers zodat we de beste kwaliteit waarborgen. Dit is de reden dat we maar twee keer per week bezorgen.

Bezorgen

We bezorgen vers en leveren je bestelling met gekoeld transport door heel Nederland. Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verzonden, bij kleinere bestellingen vragen we 5,09 euro transportbijdrage. Onze leverdagen zijn woensdag tussen 10.00 en 22.00 en zaterdag tussen 10.00 en 17.00. Klik hier voor meer details.

Leuk om te weten

In onze webshop kan je ook workshops boeken en merchandise kopen. Wij bieden ook een worstabonnement aan, waarbij je om de maand een wisselend aanbod vlees aan huis krijgt. Wil je liever onze producten in het echt zien? Ga dan langs een van onze verkooppunten verspreid over het hele land.

WORD WORST FAN EN BLIJF OP DE HOOGTE

Website door Roel Oortgiesen