Zo Werkt Het

In de webshop kun je ons hele assortiment culinaire worst en vleeswaren van goed gehouden Nederlands varken bestellen. Je kunt een account aanmaken maar ook zonder account een bestelling plaatsen. Vul je winkelmandje en wij gaan voor je aan de slag.

Vakkundig geproduceerd

We ontvangen iedere week hele varkens van onze boeren en verwaarden die van kop tot kont. Al onze varkens zijn goed gehouden en van Nederlandse bodem. We produceren alles vers zodat we de beste kwaliteit waarborgen. 

Bezorgen

We leveren je bestelling met gekoeld transport door heel Nederland*. Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verzonden, bij kleinere bestellingen vragen we 5,09 euro transportbijdrage. Onze leverdagen zijn woensdag tussen 09.00 en 17.00 of tussen 17.00 en 22.00 en zaterdag tussen 09.00 en 17.00.

*behalve op de Waddeneilanden en in Zeeuws-Vlaanderen

Leuk om te weten

In onze webshop kan je verschillende pakketten kopen. Wij bieden ook een worstabonnement aan, waarbij je om de maand een wisselend aanbod vlees aan huis krijgt. Wil je liever onze producten in het echt zien? Ga dan langs een van onze verkooppunten verspreid over het hele land.

WORD WORST FAN EN BLIJF OP DE HOOGTE

Website door Roel Oortgiesen