Nieuw

cranberrypate 

met gin

 

bestellen

Ons verhaal

Wij zijn Jiri, Geert en Samuel. Drie chefs met een missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Daarom leerden we het vak van worstmaker en begonnen we onze eigen worstenmakerij, waar we de lekkerste worst maken van goed gehouden varken.

varken

onze varkens

We werken uitsluitend met goed gehouden varken. Eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens van Nederlandse bodem.

Bij onze werkplaats in de Houthavens hebben we een slagerij die vijf dagen in de week open is. In ons slagerijtje kun je onze producten kopen, proeven en ondertussen de slagers aan het werk zien. In ons atelier organiseren we diverse workshops, zodat je zelf kunt leren hoe leuk het is om worst te maken. Daarnaast gaan we op pad met onze mobiele slagerij om mensen op locatie de producten van Brandt & Levie te laten proeven.

KOMENDE EVENTS

 

Beste worstfan,

Voorlopig gaan onze workshops niet door in verband met het steeds verder uitbreken van het coronavirus. Hoe jammer wij het ook vinden, het lijkt ons niet verstandig om groepen uit het hele land bij elkaar te brengen in onze worstmakerij.

Omdat nog niet bekend is vanaf welke datum we weer kunnen starten met de workshops nemen we voorlopig geen nieuwe reserveringen aan. Heb je in de aankomende periode een workshop geboekt? Dan nemen wij contact met je op.

Heb je vragen, maar ze naar: atelier@brandtenlevie.nl

Uiteraard hopen we weer zo snel mogelijk samen met jullie worst te maken, via deze pagina houden we je op de hoogte.

WORD WORST FAN EN BLIJF OP DE HOOGTE

Website door Roel Oortgiesen