GOED NIEUWS: ONZE WORST WORDT KLEINER! Duurder willen we het niet maken, wel kleiner. Vlees wordt duurder en wij vinden dat goed nieuws. Nederland is gewend geraakt aan lage vleesprijzen. Een resultaat van subsidies en de...
Of je Wagyu lust ?! Wagyu, je weet wel, die runderen die uitgebreid gemasseerd en vertroeteld worden. Het klinkt niet alleen bijzonder en lekker, maar zo smaakt het ook. Wagyu betekent namelijk vet en vet...
MEAT THE TEAM - Tijmen van der Stoel Sinds kort hebben we een nieuw gezicht rondlopen in onze worstmakerij, maak kennis met onze nieuwe salesmanager van Brandt en Levie; Tijmen van der Stoel! Wat maakte dat je...
Samuel Levie's Worstelingen Op social media lijkt het soms wel alsof Nederland massaal vegan is geworden. De helft van de bevolking zegt flexitariër te zijn, maar de cijfers laten een totaal ander beeld...
MEAT THE TEAM - Maxim Voerman Naam: Maxim Voerman Functie:Teamleider Productie Hoelang werk je al voor Brandt & Levie? Ik ben in dienst gegaan op 1 mei dit jaar. Wat maakt werken voor Brandt & Levie...
MEAT THE TEAM - Cas den Boer Hoe ben je bij Brandt & Levie terechtgekomen? Ik ken Brandt & Levie doordat ik zelf nu 3 jaar buitenvarkens houd onder het merk ‘t Krulstaartje. De varkens die ik...